luni, 5 iulie 2010

Peste crocant in fulgi de porumb

O reteta ce vreau sa o incerc de multa vreme, dar nu am avut vreme :)
In seara asta, am iesit si din posrt, am reusit sa o testez sa o degust si este bunaaaaa... si se face si foarte repede.
Nu ma mai lungesc cu vorba, mai bine astept parerile voastre, asa ca :
Ingrediente:
-6 bucati file de peste pangasius,
- 2 oua batute,
-1 lingurita rasa busuioc uscat,
- faina,
- 150 g fulgi de porumb maruntit,
- sare, piper, ulei pentru prajit.
Pestele se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte.
In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau, eu am pus asa la ochi aproximativ 2 lungurite. Se amesteca usor pana devine o pasta subtire si omogena.
Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se iau bucatile de peste si se trec prin amestecul de oua cu faina apoi prin fulgii de porumb si se prajesc.
Pestele este prajit cand fulgii de porumb devin brun-aurii.
Eu am servit cu mujdei de usturoi, cartofi prajiti si castraveciori murati.

Un comentariu:

  1. mmmm...nu am ïncercat înca dar cînd este vorba despre peste,màlai si usturoi .....-nimic nu poate bate combinatia asta,o sa încerc maine cind se dezgheata fileurile de peste....ah,abea astept !!! yam-yam....

    RăspundețiȘtergere

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>