duminică, 5 septembrie 2010

Friptura mediteraneana

Este o reteta preluata din Practic in Bucatarie, numarul 9/12 august 2010.
Ingrediente:
-500g carne vitel;
-4 linguri ulei;
-2 rosii;
-100 grame masline taiate;
-50 ml vin rosu;
-2 catei usturoi pisati;
- 1 lingurita busuioc, cimbru, oregano;
-o ceasca bulion sau pasta de rosii subtiata.
Se prepara asa: carnea se taie mai marunt si se caleste in ulei apoi se adauga usturoiul pisat, vinul si se fierbe timp de 2 minute. Se adauga rosiile taiate marunt, ardeiul si ierburile aromatice.
Se fierbe pana se fragezeste carnea si se inmoaie ardeiul.
La sfarsit se adauga sare si masline.
Friptura se serveste cu pastele fierte.
Pofta buna!!!!!!!

Un comentariu:

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>