sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Cartofi frantuzesti

Sa le spunem un fel de cartofi frantuzesti, nu stiu daca asa se fac, eu asa ii fac mai tot timpul.
Ingrediente:
- 6 cartofi potriviti;
- 3 oua;
- 100 grame cascaval ras;
- 4 linguri smantana;
- sare, piper, ulei.


Mod de preparare:
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
Se face un sos format din oua, smantana, cascaval, sare si piper.
Dupa ce cartofii  au fier, se taie rondele, se ia un vas de yena uns cu ulei si tapetat cu pesmet si se aseaza un strat de cartofi, unul de sos, inca un strat de cartodi si inca unul de sos; se dau la cuptor pana ce compozitia devine aurie.
Se pot servii ca si fel de mancare sau ca si garnitura.

Un comentariu:

  1. Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.

    RăspundețiȘtergere

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>