luni, 21 martie 2011

Spanac cu ochiuri

Pentru un mic dejun sau pentru o mancare sanatoasa eu va recomand :) spanac cu ochiuri.
Glumesc putin, dar atunci cand nu mai stii ce sa faci rapid de mancare, este o solutie.

Ingrediente:

- 450 g spanac;
- 250 ml lapte;
- 2 linguri smantana;
- o capatana usturoi;
- sare si piper;

- oua pentru ochiuri (cate doriti);
- pentru doritori putin cascaval pentru a-l rade peste ochi si spanac.

Mod de preparare:

Spanacul (eu am avut congelat, fiert in prealabil) se pune intr-o cratita cu putina apa sa se decongeleze, cand este decongelat se adauga laptele si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute.
Usturoiul se cutara si se piseaza.
Dupa cele 10 minute de adauga smantana, usturoiul si condimentele, se mai da in cateva clocote si se ia de pe foc.
Se face un ochi si se pune peste spanac, deasupra se poate rade cascaval.

!yammy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>