duminică, 24 octombrie 2010

Bruschete

Nu am incercat pana acum nicioadata asa ceva, in casa, asa ca eu nu am urmat o reteta, ci am facut dupa ureche, prin urmare am facut asa:
Am luat 6 felii de franzela, am curatat o capatana de usturoi mai mica, apoi am pisat usturoiul, in acelas vas unde am pisat usturoiul am adaugat ulei de masline, busuioc si dintr-o rosie am scobit sa fie mai multa zeama, toate ingredientele le-am amestecat si am uns feliile de paine cu sosul rezultat.
Feliile unse le-am dat la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
In acest timp am taiat restul de rosie si inca o rosie marunt, am adaugat ulei de masline, busuioc si sare, acest amestec l-am pus peste bruschete in momentul cand le-am scos din cuptor.
Buon appetito!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>