miercuri, 20 octombrie 2010

Conopida cu sunca la cuptor

Nu am mai mancat asa ceva niciodata, am mancat sufleu de conopida, dar simpla, pe post de garnitura, dar in seara aceasta am cumparat niste sunca, apoi am gasit conopida si cum nu aveam mancare am zis ce se intampla daca....

Asa a rezultat reteta nu stiu exact cantitatiile asa ca le zic asa puse la ochi.
- o conopida potrivita;
-3 oua;
- 200 grame sunca;
-4 linguri smantana;
-100 grame cascaval ras mare;
-sare, piper, vegeta, putin usturoi granult si helas.;
- ulei si pesmet pentru tapetat.
Mod de preparare:
Conopida am spalat-o am desfacut-o buchetele si am pus-o la fiert in apa cu sare si putin helas.
Cat s-a fiert conopida am tapetat un vas de yena.
Am facut sosul asa:
am batut ouale, am ras cascavalul, am adaugat smantana si am pus condimente.
Am taiat sunca cubulete.
Cand conopida s-a fiert am pus jumatate in vasul de yena apoi am pus sunca apoi cealalta jumatate de conopida am turnat sosul si am dat la cuptor, cand a devenit rumena am scos si am servit, este delicioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>