marți, 15 iunie 2010

Fragata

Este o poveste hazlie, duminica trecuta am fost la cules de fragi, am cules in doua ore aproximativ 1 kg si jm, dupa ce am umblat prin soare, ne intoarcem noi triunfatori acasa, insa ce facem cu ele, ca de, de cules le-am cules, dar acum ce facem, am fi putut face dulceata sau sa fac o prajitura, dar am ales fragata, ca oricum nu bem.
                                                           Asa arata dupa fermentare

Zis si facut, am spalat fragutele, le-am pus in borcan si am adaugat un kg de zahar, le-am lasat vreo cateva zile si apoi am scos siropul, am adugat  alcool si a iesit 1litru jm de fragata, este buna, mai ales pentru noi fetele.





                                                                  Dupa ce am scos fructele, fara alcool
Din fructe vrem sa facem sirop, adica am mai pus un lutru de apa si le-am lasat de aseara pana azi cand am sa il fierb si il pun in sticle si asa am facut 2 din unu si fragata si sirop de fragute.

Trebuie sa imi laud sotul ca el a potrivit alcoolul si pentru asta ii multumesc.

2 comentarii:

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>